Prettige feestdagen!


Vanaf donderdagmiddag 21 december 14.30 uur t/m vrijdag 5 januari 2024 is ons bedrijf gesloten. Maandag 8 januari zijn weer vanaf 8.00 uur bereikbaar. We wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2024.


Welkom bij Huntink Kozijnen

Steeds meer mensen kiezen bij de (ver)bouw van hun woning voor kunststof kozijnen. Vaak een bewuste keuze voor duurzaamheid en meer wooncomfort. Huntink Kozijnen in Doetinchem is het adres voor de productie van hoogwaardige kunststof kozijnen en deuren. Wij leveren uitsluitend maatwerk voor de zakelijke markt. U kunt dus als aannemer, bouw- of klusbedrijf of architect bij ons terecht.

Duurzaam wooncomfort

Kunststof kozijnen zijn niet alleen goedkoper in aanschaf dan houten of aluminium kozijnen, maar kennen ook een aantal duurzame voordelen. Denk aan de lange levensduur, het minimale onderhoud, het recyclebaar zijn en wellicht het belangrijkste voordeel: de isolerende werking. De kozijnprofielen die wij verwerken tot kozijnen, kennen meerdere luchtdichte kamers die sterk isoleren en beschermend werken tegen alle weersomstandigheden. Samen met dubbel- of driedubbel HR glas kan dit zorgen voor een flinke verlaging van de energiekosten. Bovendien ontvang je op de plaatsing van HR glas subsidie.

Kwaliteit van VEKA

Huntink Kozijnen maakt gebruik van het VEKA profiel, het enige merk dat de A-kwaliteit mag dragen. Dit heeft te maken met de wanddikte van het profiel: deze is bij VEKA drie millimeter dik, terwijl de meeste andere merken dunner zijn. De kwaliteit die Huntink Kozijnen garandeert, wordt daarnaast bevestigd door het KOMO-keurmerk. Dit betekent dat de producten van Huntink Kozijnen moeten voldoen aan de strenge kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen die KOMO stelt.

Informatie of advies

Wilt u meer informatie over ons leveringsprogramma of de mogelijkheden? U kunt ons tijdens kantooruren altijd bellen voor meer informatie of advies.